Autor |
Wiadomość |
Temat: rak jelita grubego przerzuty do płuc |
asia 1975
Odpowiedzi: 86
Wyświetleń: 44110
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2015-05-06, 20:45 Temat: rak jelita grubego przerzuty do płuc |
|
asia 1975
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2015-03-30, 17:36 Temat: rak jelita grubego przerzuty do płuc |
To bardzo dobre wieści, pozdrawiam serdecznie |
asia 1975
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-05-13, 21:21 Temat: rak jelita grubego przerzuty do płuc |
Najważniejsze , że Tata czuje się dobrze. Oby takich dni było jak najwięcej i by Twój Tatuś jak najdłużej mógł cieszyć się życiem bez bólu. Cieszę się , że jednak dało się "coś" załatwić dalej. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję , że będziesz pisała już tylko o dobrych wieściach co tam u Was. Ściskam. |
asia 1975
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-04-27, 19:32 Temat: rak jelita grubego przerzuty do płuc |
sun napisał/a: | czytam, że tylko wycięcie przerzutów daje szansę na wyleczenie czy też znaczne przedłużenie życia. |
Całkowite pozbycie się " gada " daje szansę na wyleczenie , wiesz o tym na pewno . A wtedy po usunięciu go trzeba mieć wiele wiele szczęścia by nie doszło do wznowy.
Dlatego bardzo dobrze , że już ustawiłaś konsultację z innym onkologiem przecież on może mieć zupełnie inne zdanie odnośnie dalszego postępowania z leczeniem Twojego Taty, prawda?
Pozdrawiam i czekam na kolejne wieści. |
asia 1975
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-04-27, 18:38 Temat: rak jelita grubego przerzuty do płuc |
Może skonsultuj te wyniki z jeszcze innym onkologiem niekoniecznie z tej samej placówki medycznej w której leczy się Tata,pozdrawiam |
asia 1975
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-03-27, 13:38 Temat: rak jelita grubego przerzuty do płuc |
art73 napisał/a: | mam uczulenie na śmierć przez to paskudztwo, dusiłbym tego gada w nieskończoność i o wszem miałbym perwersyjną przyjemność z tego... |
Ja też. Zbyt wielu wspaniałych ludzi zabrało już to choróbsko.
Zastanawiam się , czy istnieje szansa by za mojego życia powstał lek na każdego typu nowotwór i nieważne w jakim stopniu zaawansowania choroby .
Wybaczcie , że piszę w wątku merytorycznym jeśli to mocno rażący błąd proszę o usunięcie mojego postu. |
|